As You Like It

/ дигитални авторски графични произведения, фотография и колаж /

#Солидарност_В_Културата

As You Like It малко или много е резултат на извънредните обстоятелстава през последните месеци. Една отменена изложба в галерия „Сердика”, поради предприетите епидемични мерки, провокира отдавна зародилата се идея – съчетаване на медии и визуално ново предлагане в отворената градска среда.

Интерпретациите на световни шедьоври и диалогът им с града създаде напълно нови произведения с подсилено внушение. Изкуството, като част от градската среда или града, като една мащабна отворена галерия, в която всички си комуникират. Смесването на стрийтарт, попкултура и класика създаде в кадрите желаното внушение. Съчетаването на настояще и минало, класика и съвременно, идеята, че Енгър, Давид, Леонардо, Рембрад или Караваджо не са само и единствено за музеите, даде енергията за реализирането на този цикъл.

As You Like It  може да се разглежда и като продължение на по-рано представените от мен серии LOST, FLY-BY, REPLACE, NEW REDING J.PANK&APELLES, но и доразвиване с идеята за диалог в градската среда, като ги поставя в директен контакт и взаимовръзка с урбанистичния пейзаж.

Местата, които са подбрани, също не са случайни като в повечето от случаите това е Стара София или както в последните години придоби известност като КвАРТал.

………………………….

As You Like It

 е съчетание на авторски графични произведения и подбрани елементи от градската среда: сгради, фасади и калкани /авторски  фотографии, върху които са дигитално колажирани/, като проектът е създаден и съобразен за онлайн разпространяване.

………………………………………………………………..

„AS YOU LIKE IT” се реализира с подкрепата на Столична община,

по инициативата „Солидарност в културата”.

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart